Lukk
Midtkrafts kontor er stengt pga. Koronaviruset. Kunder bes henvende seg via telefon 32 78 32 98 eller epost post@midtkraft.no. Feilmelding utenfor kontortiden meldes på vakttelefon 32 78 32 79.

Strømleverandører

Strømleverandør

I tillegg til avtale om nettleie med Midtkraft Nett, må du også inngå en avtale om strømleveranse fra en strømleverandør.

Det finnes mange leverandører å velge mellom. Disse vil kunne tilby ulike type avtaler, men du må selv sørge for å bestille en avtaletype som passer for deg og ditt forbruk.

Hvis du ikke har avtale om leveranse fra en strømleverandør, er Midtkraft Nett forpliktet til å levere strøm på såkalt leveringsplikt. Strømleveranse på leveringsplikt er kun ment som en midlertidig ordning og er dyrere enn strøm kjøpt fra en ordinær strømleverandør. Dersom du ikke har valgt en strømleverandør, anbefaler vi at du tar kontakt med en så snart som mulig.

Ønsker du å bytte strømleverandør, tar du kontakt med leverandøren du ønsker å bytte til. Strømleverandøren vil sende melding til Midtkraft Nett. Ved skifte av strømleverandør må du oppgi målepunktID på ditt anlegg, målepunktID finner du på nettleiefakturaen.

Kontakt

Øvre Nedmarken 15, 3370 Vikersund
Mandag til fredag, 08:00 - 15:00
Back to top